Actacom logo rood
T 030 – 24 89 777

Acta365: Werk soepel samen in de Cloud

Acta365

Om het onderwijs te ondersteunen bij hun dagelijkse werk heeft Actacom Acta365 ontwikkeld. Acta365 is dé persoonlijke portaalpagina waarmee je eenvoudiger, sneller en beter (samen)werkt in decloud. Deze tool, eigenlijk een ‘slimme schil’ verzamelt alle door de gebruiker gewenste applicaties en functionaliteiten op een persoonlijke portaalpagina.

Werken in de cloud

Acta365 maakt werken in de cloud met Microsoft Acta365 ongekend makkelijk en overzichtelijk. Bovendien bespaart Acta365 elke gebruiker veel tijd en moeite. Dat geldt voor leerkrachten/docenten, IT-coördinatoren, leerlingen/studenten maar ook voor ouders. Natuurlijk is Acta365 overal en altijd beschikbaar op ieder type apparaat.

Hybride werken

Koudwatervrees voor werken in de Cloud is niet nodig: met Acta365 blijf je gewoon lekker werken met de apps en programma’s die je gewend bent, maar werk je voortaan slimmer, sneller en op een moderne manier. Overstappen naar Acta365 is uiterst makkelijk. 

Wil je gebruik maken van Acta365 in het onderwijs?

Neem contact op met sales@actacom.nl voor een vrijblijvend gesprek!

Meer weten over Acta365?

Vul hieronder uw e-mailadres en telefoonnummer in en druk op de Verzenden knop. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen. Super!

Snel en praktisch onderwijs in de Cloud met Acta365!

Welkom bij Actacom

Bekijk ook onze andere oplossingen

ActaNet

Een betrouwbare én innovatieve netwerkoplossing

ClassSolution

Optimaal onderwijs
op afstand

VoIP

Veilig telefoneren
via internet

Laatste ontwikkelingen