Actacom logo rood
T 030 – 24 89 777

Optimaal onderwijs op afstand

ClassSolution

Les op afstand alsof de leerling er zelf bij is, dat is ClassSolution.  

Met ClassSolution biedt de leerkracht optimaal onderwijs aan de leerling thuis. ClassSolution biedt de leraar zijn vertrouwde klaslokaal, waarbij hij continu in beeld blijft, ook wanneer hij zich verplaatst.   Kijk de video hiernaast voor meer informatie.

IT-oplossing voor het onderwijs 

Voor het gebruik van ClasSolution is geen technische kennis nodig. Onze software en de Follow the Teacher camera doen het werk. Zo wordt de docent op natuurlijke wijze in beeld gebracht alsof er een cameraman in de klas staat te filmen. De leerlingen die thuis zijn kunnen live digitaal meekijken en zien haarscherp wat er op het bord wordt afgebeeld.

Zo werkt ClassSolution

Wanneer u kiest voor ClassSolution, dan installeert en calibreert Actacom de oplossing kosteloos.  Daarnaast krijgt u een korte uitleg over de werking van ClassSolution. Omdat ClassSolution zo eenvoudig is, zal deze uitleg maximaal 1 minuut duren. Zodra de medewerkers van Actacom bij u de school uit wandelen, kunt u starten!

ClassSolution

Multiplatform

ClassSolution is een multiplatform (Microsoft/Google/Apple) oplossing. Bovendien is de oplossing makkelijk te gebruiken en voldoet hij aan de privacy- en beveiligingseisen van onderwijsorganisaties.

Meer weten over ClassSolution?

Heb je nog vragen over de toepasbaarheid of wil je meteen aan de slag? Vul dan hieronder uw e-mailadres en telefoonnummer in en druk op de Verzenden knop. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen. Super!

Les op afstand alsof de leerling er zelf bij is, dat is ClassSolution.

Bekijk ook onze andere oplossingen

Acta365

Makkelijk samenwerken
in de cloud

ActaNet

Een betrouwbare én innovatieve netwerkoplossing

VoIP

Veilig telefoneren
via internet

Laatste ontwikkelingen